Sisal gevonden in Haarlem

Sisal Tapijt en specialisten in Sisal natuurlijke vloerbedekking. Haarlem online vindt voor u de bedrijven die dat verkopen, leveren en leggen in Haarlem en omgeving. Sisal is een uniek product en op een duurzame wijze geproduceerd. daarnaast zijn er zeer mooie mogelijkheden om Sisal te gebruiken bij het stofferen van uw woning.

4.5In regio Haarlem zijn 3 bedrijven in de rubriek Sisal beschikbaar. Er zijn 3 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Sisal. De gemiddelde beoordeling van alle Sisal in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Op zoek naar de juiste uitstraling voor uw vloer? Wij leveren en leggen alle soorten tapijt en Sisal en hebben voor elke ruimte een goede en sfeervolle oplossing.

  • De Huiscomponist is een unieke winkel waar u alles op het gebied van woninginrichting kunt vinden. Vloerbedekking en Sisal,laminaat en houten vloeren en ook gordijnen. Bekijk de website en laat u informeren.

  • Kamerbreed Sisal is verkrijgbaar in 19 kwaliteiten in verschillende kleuren en structuren, afgewerkt met latex rug (m.u.v. Jersey met jute rug).