Sieraden gevonden in Haarlem

Sieraden en op maat gemaakte sieraden in de leukste winkels in de mooiste winkelstad van Nederland, Haarlem! HaarlemOnline vindt voor u mooie collecties en specialisten in op maat gemaakte sieraden in de omgeving.

4.7In regio Haarlem zijn 3 winkels in de rubriek sieraden beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche sieraden. De gemiddelde beoordeling van alle Sieraden winkels in regio Haarlem is een 4.7 van het maximum van 5

  • De Oprechte Veiling te Haarlem, voormalig Notarishuis, veilt al sinds 1914 inboedels en behoort tot de vooraanstaande veilinghuizen van Nederland. Mooie en bijzondere meubels en antiek.

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    Gespecialiseerd in ontwerpen van sieraden in een geheel eigen stijl, restylen van sieraden en het restaureren en repareren hiervan. Sieraden en trouwringen op maat.

  • Voor wie ons nog niet kent; wij zijn een Nieuwetijdswinkel gevestigd in Haarlem.
    Wij verkopen producten die zich op een of andere manier verhouden tot spiritualiteit.

  • Wees welkom en laat u verrassen door een ontwerp te laten maken voor een bijzonder sieraad. "Dit moet je hebben meegemaakt, om te ervaren hoe leuk dit is!"

  • Mijn winkel/atelier is gevestigd in de hippe vijfhoek van Haarlem. Alle sieraden heb ik met veel liefde en toewijding met de hand gemaakt. Ik werk met zilver, goud, grote heldere edelstenen en parels. De winkel is open op donderdag, vrijdag en zaterdag.