Reino Interieurverzorgers - Haarlem

Reino Interieurverzorgers
Tappersweg 14 -6
2031 EV Haarlem
023 - 527 71 91

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf?:

Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel regulier schoonmaakwerk en glasbewassing als voor een eenmalige opleveringsschoonmaak. Wij zijn gespecialiseerd in vloerenonderhoud als linoleum, marmoleum, natuursteen en hout. Als regionaal schoonmaakbedrijf werken wij dagelijks voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Daar zijn wij als schoonmaakbedrijf trots op!

Met onze resultaatgerichte schoonmaak bieden wij elke keer weer de kwaliteit zoals u die sinds 1938 van ons gewend bent. Elke dag zorgen wij er voor dat iedereen kan wonen en werken in een schone omgeving. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals.
De schoonmaakproducten die wij gebruiken zijn voorzien van een ecologisch keurmerk waardoor deze in de categorie milieuvriendelijk behoren. De medewerkers in ons schoonmaakbedrijf werken daarnaast altijd met ergonomische materialen waardoor zij minder belast worden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste oplossing. U ontvangt vrijblijvend advies op maat en een offerte.
Wij werken voornamelijk in de regio Kennemerland, Haarlem en Hoofddorp. Ook zijn wij actief in bijvoorbeeld Amstelveen en Schiphol-Rijk, nabij Schiphol.

Diensten:

Wij houden ons o.a. bezig met het reguliere schoonmaakwerk maar ook specialistische schoonmaak. Tevens doen wij de schoonmaak in Cleanrooms en opleveringsschoonmaak.
Ook belangrijk zijn onze diensten op het gebied van vloerenonderhoud en het sanitair en ook glasbewassing.

MVO:

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen staat centraal binnen het beleid van Reino Interieurverzorgers. Wij besteden veel aandacht naar het zoeken van de juiste balans tussen Welzijn (People), Milieu (Planet) en de Markt (Profit). Door middel van deze MVO beleidsverklaring geeft Reino Interieurverzorgers haar visie ten aanzien van deze drie P’s.

PEOPLE – PLANET – PROFIT

Lees meer in onze beleidsverklaring

 

Reino

5 Totaal (2 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro