Schoonmaakbedrijven gevonden in Haarlem

Schoonmaakbedrijven actief en werkzaam in de regio Haarlem. Haarlem online vindt voor u de beste schoonmakers en specialisten in hygiëne en zichtbaar schoon in Haarlem en omgeving.

4.3In regio Haarlem zijn 7 Schoonmaakbedrijven beschikbaar. Er zijn 3 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijen in de branche Schoonmaakbedrijven. De gemiddelde beoordeling van alle Schoonmaakbedrijven in regio Haarlem is een 4.3 van het maximum van 5

  • Een schoon pand is hét visitekaartje van uw bedrijf of instelling! Hierover dient proactief te worden nagedacht! Wij geven dan ook graag vooraf een goed en weldoordacht advies.

  • Sinds 1938 zijn wij hét schoonmaakbedrijf voor Haarlem en omstreken. Wij zorgen er elke dag weer voor dat iedereen kan wonen, werken en leven in een schone omgeving. Niet alleen voor schoonmaakonderhoud voor kantoren, scholen, zorginstellingen, zorg biedende instanties, winkels of cleanrooms kunt u bij ons terecht.

  • Dagelijks schoonmaakonderhoud van kantoren, fabrieken, scholen, algemene ruimten, trappenhuizen. Sanitaire dienstverlening: het leveren van de totale sanitaire middelen, die nodig zijn voor de optimale hygiëne. bv. het leveren van toiletrollen, handdoekautomaten, zeepautomaten, luchtverfrissers.

  • Schoonmaakbedrijf De Spiegel verzorgt bij een groot aantal klanten het dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud. Praktisch gezien betekent dit dat we uw gebouwen schoonhouden, zodat u en uw medewerkers er prettig kunnen werken.