Royal Secret Cosmetics - Haarlem

Royal Secret Cosmetics
Schoterweg 7
2021 HZ Haarlem
023 - 527 91 19

In onze Oosterse Schoonheidssalon komt een wereld van rust, luxe, gezelligheid en ontspanning u tegemoet. Een salon waar alles kan en mag en geheel onder één dak! Ons deskundig personeel behandeld u van top tot teen.

U maakt kennis met de nieuwste technieken uit de USA en alle mysstieke Oosterse geheimen op het gebied van uiterlijke verzorging.

En dat schoonheid gekoesterd moet worden, ook daar ontkomt vrijwel niemand aan. In het betoverende schoonheidspaleis Royal Secret Cosmetics weten Shahla Maniei en haar gespecialiseerde medewerksters er alles van.

Ruim 7 jaar geleden haalde Shala de mystieke sfeer van haar geboorteland Perzië naar de Spaarnestad, waar ze een sfeervolle schoonheidssalon begon. Een unieke plek, waar de gedreven Haarlemse met een professioneel team voor meer dan mooie vrolijkheid zorgt. Niet alleen voor vrouwen, mannen stappen er net zo gemakkelijk als een prins weer naar buiten. En dat voelt goed.

In haar in Perzische pracht ingerichte salon Royal Secret Cosmetics verklapt ze graag de geheimen waarmee mannen en vrouwen heel wat zelfverzekerder de toekomst instappen. Shala: “Waarom zou je blijven lopen met rimpels waar je je aan ergert? Het is vaak zo eenvoudig om, bijvoorbeeld, van een fronsende blik af te komen. Mensen waarvan het lijkt alsof ze altijd wat bozig kijken, iedereen kent er wel een paar.” Regelmatig zijn er in de salon gratis toegankelijke avonden, waarop een cosmetisch arts antwoorden op veelgestelde vragen geeft. Anti-aging behandelingen en afvallen met PowerSlim en permanente make-up.

Zeer informatief voor iedereen die meer duidelijkheid wil op cosmetisch gebied. Hapjes en drankjes zorgen voor een informele sfeer, er is volop gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met de medicus.
Oosterse beauty center een wereld van rust, luxe, gezelligheid, ontspanning,
en vooral “genieten” komt u tegemoet…

Een schitterend en zelfverzekerde toekomst, Shala en haar professionals weten hoe je het voor elkaar krijgt. Op haar website staan alle mooie mogelijkheden op een rijtje. Maar ook sfeervolle trouwparen zijn bij haar aan het juiste adres: “Een bruiloft in oosterse sferen, helemaal verzo rgd in de meest betoverende kleuren en geuren. Wij verzorgen alles, alleen het jawoord moeten bruid en bruidegom zelf doen.”

Bij Royal Secret Cosmetics kunt u al uw schoonheid vragen stellen en krijgt u een deskundig kosteloze en vooral eerlijk antwoord.

5 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro