Dorette Salon de Béauté - Overveen

Dorette Salon de Béauté
Duinlustweg 16
2051 AA Overveen
023 - 525 26 02

Dorette salon de beauté is een toegankelijke schoonheidssalon waar zowel jong als oud terecht kan voor huidverzorging en pedicure.
Wij bieden kwalitatieve behandelingen met persoonlijke aandacht, zo zorgen we ervoor dat jíj lekker in je vel zit. Voel je ontspannen in een gezond lichaam!

Met persoonlijke aandacht, oog voor kwaliteit en ruimte voor jouw wensen. Zo ben je altijd verzekerd van de behandeling en producten die bij jou past, of het nou gaat om de perfecte brazilian wax of een schoonheids- behandeling of een IPL laserontharing je kunt het allemaal bij ons vinden.

De schoonheidssalon in Bloemendaal werkt met de nieuwste apparatuur zoals de Hydrafacial en de Beautytek light cold laser voor huidverjonging en met de beste natuurlijke cosmetica van Oolaboo en Ikari.

Uiteraard werken wij ook aan de gezondheid van binnenuit met de nutricosmetics van LavieSage, want een gezond lichaam is een gezonde huid!

De pedicuresalon in Bloemendaal is gespecialiseerd in het behandelen van schimmelnagels met de Pinpointe Footlaser.
Verder is er een heerlijke wellnessbank aanwezig waar wij je voeten verzorgen met OPI onder het genot van een heerlijke cappuccino.

Kortom genoeg redenen om ons een bezoek te brengen in Overveen!

Dorette Bloemendaal

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro