Rondvaarten gevonden in Haarlem

Rondvaarten in en rond Haarlem, Hoe mooi is Haarlem en haar mooie stadsgezichten vanaf het water. Beleef Haarlem op een unieke manier en doe een rondvaart door het Spaarne en de grachten. Haarlem online vindt voor u de leukste rondvaarten in Haarlem en omgeving.

4.8In regio Haarlem zijn 5 bedrijven in de rubriek Rondvaarten beschikbaar. Er zijn 3 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de rubriek Rondvaarten. De gemiddelde beoordeling van alle Rondvaarten in regio Haarlem is een 4.8 van het maximum van 5

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    De Spaarneboot is een echte Outdoor rondvaartboot. Een 10 meter lange open tuindersvlet waar ca. 25 personen tegelijk op kunnen meevaren.

  • Welkom bij Sfeermakers op het water. Geniet van de unieke sfeer op onze partyschepen. Deze Haarlemse partyboot is een 2 deks passagiersschip uit 1887. Ideale Feestlocatie op het water rondom Haarlem.

  • Wij varen dagelijks vanaf 12.00 uur met de rondvaart. De afvaarten met de Frans Hals zijn op ieder heel uur. In het weekend, bij mooi weer, varen wij met de sloep BAVO, vanaf 12.30 uur, ook ieder uur.

  • De Waterkoets brengt de stijl van vroeger tot leven. Wij varen in Haarlem met twee prachtige boten: een authentieke zolderschuit en een prachtige salonboot.