Piano’s gevonden in Haarlem

Piano’s en vleugels in Haarlem, zowel tweedehands als nieuw. Haarlem online vindt voor u de toonaangevende specialisten in het leveren van Piano’s en Vleugels in Haarlem en omgeving.

4.7In regio Haarlem zijn 4 bedrijven in de rubriek Piano’s beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de rubriek Piano’s. De gemiddelde beoordeling van alle Piano’s specialisten in regio Haarlem is een 4.7 van het maximum van 5

  • Muziekhandel Alphenaar is begonnen in 1894 met de verkoop van muziekinstrumenten en nu meer dan 115 jaar later nog steeds een toonaangevende o.a. Piano's.

  • Koot biedt een groot aantal zorgvuldig geselecteerde piano’s aan. Nieuwe piano’s vindt u bij ons in alle prijsklassen. Gebruikte instrumenten zijn in onze werkplaats gecontroleerd en worden onder volledige garantie geleverd.

  • Andriessen piano’s ~ vleugels, een begrip in Nederland als het om klassieke piano’s en vleugels gaat.
    Een sfeervolle winkel in het centrum van Haarlem met zo’n 50 instrumenten en 2 werkplaatsen, een meubelwerkplaats en een technische werkplaats waar op traditionele ambachtelijke wijze met een vast team reparaties en restauraties aan piano’s en vleugels worden uitgevoerd.