Parketvloeren gevonden in Haarlem

Parketvloeren en houten vloeren specialisten in Haarlem, alle soorten en mogelijkheden van eiken visgraat parket tot mooie klassiek parketvloeren. Haarlem online vindt voor u de specialisten in vloeren en parket in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 8 bedrijven in de rubriek parketvloeren beschikbaar. Er zijn 3 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de rubriek Parketvloeren. De gemiddelde beoordeling van alle Parketvloeren specialisten in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

 • Laminaat Outlet is de groothandel in houten vloeren, lamelparket en parket vloeren in Nederland. Ook waterbestendig laminaat en Hydrocork.

 • t Plankenhuis is gespecialiseerd in Laminaat, Multiplanken ook wel Duoplanken of systeem vloer genoemd,Lamelparket en Massief houten vloeren zowel Visgraat parket.

 • Medina Woninginrichters is te vinden in het midden van centrum Zandvoort, de Haltestraat 56. Parkeren voor de deur is mogelijk! Van vader op zoon is het vak woninginrichting doorgegeven, dus u kunt met een gerust hart naar binnen komen, want onze adviseurs weten waar zij het over hebben.

 • 4.5 gebaseerd op 1 reviews

  Plinten.nl is de meest gespecialiseerde webwinkel voor de afwerking van laminaat en houten vloeren. Wij leveren alle artikelen direct uit voorraad vanuit onze distributiecentrum in Haarlem.

 • Vanuit de totaal vernieuwde showroom een zeer ruim assortiment Laminaat, tapijt, projecttapijt, tapijttegels, pvc vloeren alsmede gordijnen voor projecten en parketvloeren.

 • Uiteraard is het handig, en bij sommige producten noodzakelijk, om gebruik te maken van de floorboy of de woodboy. Deze verhuren en verkopen wij dan ook. Hiermee maakt u het behandelen van uw vloer een stuk eenvoudiger.

 • Chalet Parket is gespecialiseerd in het restaureren
  van bestaande parketvloeren. Bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave
  voor het schuren en opnieuw in de lak, olie of was zetten van uw parketvloer.

 • Brederode Parket heeft jarenlange ervaring in advies, plaatsing en restauratie van alle denkbare houtenvloeren.
  De deskundigheid en het ambachtelijk vakmanschap van Brederode Parket zijn een begrip in de regio.