Troupin Natuursteen b.v. - Sinds 1898 kwaliteit, meesterschap en garantie op het gebied van grafmonumenten en natuursteen.

Troupin Natuursteen b.v.
A. Hofmanweg 28
2031 BL Haarlem
023 - 532 60 13

Troupin bestaat sinds 1898 en is daardoor het oudste bedrijf van Haarlem en omstreken op het gebied van grafmonumenten en natuursteen. In de eigen steenhouwerij worden alle grafmonumenten vervaardigd.

Het bedrijf is een ambachtelijk familiebedrijf dat al vijf generaties staat voor:
zorg, kwaliteit, meesterschap en garantie

Het bedrijf wordt geleid door Guy Troupin. Samen met zijn medewerkers zorgt hij dat persoonlijke aandacht en optimale dienstverlening centraal staan.

In de Lange Herenstraat in Haarlem bevindt zich de showroom waar talloze materialen en gedenkstenen staan opgesteld. Ook voor het opknappen van bestaande monumenten, het aanbrengen van extra inscripties of het opnieuw beletteren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen steenhouwerij waar we graag voor u gedenkstenen op maat maken. Uiteraard kunt u langskomen bij onze steenhouwerij en showroom om grafmonumenten te bekijken Voor meer informatie over onze steenhouwerij, de producten en service kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met één van de medewerkers van Troupin.

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 8:00 – 17:00 uur.
Zaterdag en avonden op afspraak geopend.

troupin natuursteen

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro