Alphenaar Muziekhandel - Meer dan 120 jaar nog steeds een toonaangevend in muziekinstrumenten.

Alphenaar Muziekhandel
Kruisweg 47 - 49
2011 LA Haarlem
023 - 532 02 44

Muziekhandel Alphenaar is begonnen in 1894 met de verkoop van muziekinstrumenten en nu meer dan 115 jaar later nog steeds een toonaangevende muziekhandel in Nederland.

Wij leveren veel instrumenten en andere gerelateerde producten.

Strijkinstrumenten:

Onder strijkinstrumenten verstaan wij (alt)violen, cello’s, contrabassen en enkele obscure instrumenten. Enige kanttekening is dat een contrabas ook regelmatig met de vingers wordt aangeslagen in plaats van een strijkstok, dit wordt pizzicato genoemd. lees meer..

Blaasinstrumenten:

Blaasinstrumenten zijn melodische instrumenten die ook zeer geschikt zijn als solo instrumenten. Van het eerste begin met blokfluit spelen tot het specialiseren in een instrument zoals saxofoon. lees meer..

Kinder Muziekinstrumenten:

Veel kinderen beginnen met het leren bespelen van de gitaar keyboard of blokfluit. Vaak samen met een eerste lesboekje. Voor kinderen zijn er speciale maten instrument beschikbaar van bijvoorbeeld de viool, gitaar of percussie zoals xylofoon of drumstel. lees meer..

Gitaren:

Bij Alphenaar Muziekhandel vind u een breed assortiment aan gitaren en vind u met zekerheid de gitaar die bij u past. Of u nu kiest voor een akoestische gitaar of elektrische gitaar, wij leveren de gitaar met de nodige informatie en afstelgarantie. leer meer

En nog veel meer, u kunt bij ons terecht voor alle andere instrumenten en bladmuziek, ook hebben wij goede en mooie gebruikte muziekinstrumenten.

U bent altijd van harte welkom in onze winkel.

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 – 18.00
woensdag 9.30 – 18.00
donderdag 9.30 – 18.00 / 19.15 – 21.00
vrijdag 9.30 – 18.00
zaterdag 9.30 – 17.00

alphenaar

alphenaar Haarlem

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro