Makelaarshuijs Eikelenboom - Hoofddorp

Makelaarshuijs Eikelenboom
Kruisweg 1023
2131 CR Hoofddorp
023 - 561 60 94

Hartelijk welkom bij Makelaarshuijs Eikelenboom, het makelaarskantoor dat ik in maart 2006 startte. Samen met Rachèl Kroon, Monique van Staaveren en Joyce Huurman zet ik me in om alle wensen van onze klanten met betrekking tot wonen en onroerend goed waar te maken.
Ons uitgangspunt is even simpel als succesvol: wees realistisch en transparant. De woningmarkt is immers al complex genoeg.

Als verkoopmakelaar helpen wij u met het vaststellen van een marktconforme verkoopprijs en bieden begeleiding en advies op maat tijdens het hele verkooptraject. Niet alleen de makkelijk te verkopen moderne woningen, maar ook de moeilijke en bijzondere objecten zijn voor ons een uitdaging.

Als aankoopmakelaar is Makelaarshuijs Eikelenboom de objectieve partij, die ervoor zorgt dat u jarenlang van uw nieuwe huis kunt genieten. Daarbij kijken we niet alleen naar de staat van de woning, maar ook het financiële plaatje beoordelen we met een deskundige blik.
Daarnaast zijn we specialist in particuliere (ver)huur van woningen en gedegen bemiddelaar voor vrije sector huurwoningen. Voor woningcorporaties verzorgen wij de verkoop van voormalige (sociale) huurwoningen.

Makelaarshuijs Eikelenboom is een bekende naam in de Haarlemmermeer, ons woningaanbod vindt u vooral in de Haarlemmermeer: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Vijfhuizen, Zwanenburg, Rijsenhout, en andere kleine kernen. Maar Heemstede, Haarlem e.o. en Aalsmeer zijn bekend terrein.

Ons aanbod.

Makelaarshuis Eikelenboom

4.5 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro