De Makelaars Combinatie - Haarlem

De Makelaars Combinatie
Kleverparkweg 24
2023 CE Haarlem
023 - 551 70 07

Uw makelaar in Haarlem

De Makelaars Combinatie, is ­­hét vertrouwde adres­ voor Haarlem, Overveen en omstreken. Wij verzorgen­­ uw verkoop, aankoop, taxatie of verhuur­ met aandacht van A tot Z. Tevens webben wij een kantoor in Amsterdam.

Vanuit ons kantoor in het gewilde Kleverpark, centraal gelegen in Haarlem bedienen wij de dynamische woningmarkt in deze regio. Voorheen Roger van der Wal Makelaars­.
De naam is nieuw maar de vertrouwde gezichten zijn er nog gewoon.

Aankoop

Een woning aankopen Bent u op zoek naar een droomwoning? Wij kunnen u daar bij helpen! Wij kennen de regionale woningmarkt als geen ander en geloven dat er voor elke wens een woning te vinden is. Daarbij kan het u achteraf een hoop kosten en problemen besparen als u ons inschakelt om uw bij te staan bij het vinden van uw nieuwe woning.
Lees meer..

Verkoop

Een woning verkopen Een woning verkopen is voor de meeste mensen een hele stap. Er zijn veel zaken die goed geregeld moeten worden en er komt vaak meer bij kijken dan gedacht. Wij nemen u dit graag uit handen, denken met u mee en zorgen er voor dat uw woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd waardoor u de beste prijs krijgt onder de gunstigste voorwaarden.
Lees meer..

Taxatie

Als u een woning heeft gekocht heeft u voor de aanvraag van de financiering (meestal) een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur. Maar ook bij de financiering van een verbouwing of het oversluiten van je hypotheek zal er een taxatierapport nodig zijn. Vaak zal de bank vragen om een zogenaamd ‘gevalideerd taxatierapport’, bijvoorbeeld door het NWWI. Bij een hypotheek op basis van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is dat zelfs verplicht.
Lees meer..

Snel naar:

Aankoopmakelaar Haarlem
Verkoopmakelaar Haarlem
Scheidingsmakelaar Haarlem
Aankoopmakelaar Overveen

 

Tevens krijgt u bij ons een solide advies van een ­onafhankelijke,­ gecertificeerde hypotheekadviseur Van der Eerden Hypotheken (www.vdeh.nl) Graag maken wij­ met u een afspraak.­ Wij zijn het juiste adres! ­ Bel ons: ­023 – 55 17 007

rogervanderwal-hol

Graag maken wij met u een afspraak.

5 Totaal (2 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro