A9 ERA Makelaars - Haarlem

A9 ERA Makelaars
Engelenburg 76
2036 RS Haarlem
023 - 540 49 04

A9 ERA Makelaars

Wij zijn een jong & dynamisch kantoor en al meer dan 15 jaar specialist in de regio Haarlem, Haarlem-Zuid, Schalkwijk, Vijfhuizen, Hoofddorp en Heemstede.

Wij kunnen u als zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar professioneel en succesvol begeleiden. Ook kunt u bij ons terecht voor taxaties en gratis waardebepalingen.

A9 ERA Makelaars Haarlem is een jong & dynamisch kantoor, dat in 1999 begonnen is aan de Schoterweg in Haarlem en sinds het voorjaar van 2000 gevestigd is aan de Engelenburg 76 te Haarlem, waar het kantoor centraal gelegen is in “Molenwijk” in het gelijknamige winkelcentrum te Haarlem-Schalkwijk. De wat wonderlijke naam is tot stand gekomen daar wij zijn begonnen met een kantoor in zowel Amstelveen als in Haarlem, welke verbonden worden door de snelweg. Wij zijn zowel bij verkoopbegeleiding als bij aankoopbegeleiding actief in de regio groot Amsterdam, regio Zuid-Kennemerland, IJmond, Haarlemmermeer tot aan de Bollenstreek aan toe!

A9 ERA Makelaars mag dan een jong kantoor zijn, het kan desondanks bogen op vele jaren makelaardij ervaring en het spreekt voor zich dat wij zijn aangesloten bij de grootste en oudste branche organisatie van makelaars: Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Een vereniging die staat voor kwaliteit en een degelijke opleiding.

Naast persoonlijke benadering en aandacht, is kwaliteit en met name het behoud daarvan voor ons een voortdurend punt van aandacht. Juist daarom hebben wij in 2000 besloten om met de franchise organisatie ERA in zee te gaan en de naam ERA aan haar naam toe te voegen, met als slogan: “ERA Sterk door Service”.

A9 Makelaars

terug naar makelaars.

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro