Hometrend - Luxaflex en Raamdecoratie

Hometrend
Paul Krugerkade 12
2021 BN Haarlem
023 - 526 52 00

Al meer dan 20 jaar uw specialist in Rolgordijnen, luxaflex en Rolgordijnen, Plissé, Silhouette®, Shutters, Lamelgordijnen, Paneelgordijnen, Vouwgordijnen, Overgordijnen, Duette® , Facette® ,Vitrage, Inbetween, Houten Jaloezieën, Dakraam producten en verder de laatste trends op het gebied van raammode.

Bij Hometrend Haarlem is de gloednieuwe Luxaflex® Inspiration Shop geïnstalleerd. De inrichting is vernieuwd om nog beter in te spelen op de specifieke wensen en behoeften inzake luxaflex producten. Onze Luxaflex Inspiration Shop biedt minimaal 25 m2 aan inspiratie en tal van innovaties, waaronder een imposante framebar.

De metamorfose staat geheel in het teken van een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van Luxaflex® raambekleding.

Onze visie is er op gericht dat u als klant of bedrijf daadwerkelijk de beste keuze kunt maken en ook op lange termijn achter deze keuze staat.

De Huiscomponist© onderscheidt zich in prijs omdat er voor elke portemonnee een oplossing is. Van het huismerk dat groot wordt ingekocht, tot aan de middenklasse en de bekende merken zoals Luxaflex.

U bent welkom in grootste showroom in de regio op het gebied van woninginrichting.

 

 

 

4.5 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro