LaminaatOutlet - Groots in laminaat

LaminaatOutlet
Oudeweg 103
2031 CC Haarlem
023 - 531 33 92

Laminaat Outlet is de groothandel in laminaat vloeren, kliklaminaat, houten vloeren, lamelparket en parket vloeren in Nederland. Wij leveren vele soorten laminaat en lamelparket en houten vloeren direct uit voorraad vanuit ons distributiecentrum in Haarlem.
Of het nu gaat om vlak laminaat of met een voelbare houtstructuur, v-groef laminaat aan de lange zijde of een v-groef rondom. Er is laminaat met 3-strook, 2-strook en breedstrook design binnen een plank. Nieuw ook visgraat laminaat.

Nieuw in de collectie is het programma waterbestendig laminaat en Hydrocork. Laminaattegels en een collectie met extra lange planken. Het tegellaminaat is er leverbaar in diverse afmetingen. We hebben een eigen huiscollectie die we in diverse landen laten produceren.
Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid programma PVC Vloeren en waterbestendige vloeren.

Verder verkopen we ook de bekende merken laminaat zoals Egger, Balterio, Berryfloor, Berry-Alloc, Forbo, Haro, Kronoflooring, Kronotex, Meister, Douwes Dekker, Quickstep, Cleanfloor, Lamett, Wicanders, Solid Floor en Tarkett.

Ook voor plinten, ondervloeren, onderhoudsmiddelen, accessoires en andere laminaat- of houten vloeren toebehoren kunt u bij ons terecht. Onze kracht is om u van advies te voorzien en toch lage prijzen te hanteren, dus anders dan u gewend bent bij andere internet aanbieders en de bouwmarkten.

LaminaatOutlet

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro