Laminaat gevonden in Haarlem

Laminaat in verschillende prijsklassen en kleuren. Haarlem online vindt voor u de beste specialisten in laminaat en vloeren in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 10 bedrijven in de branche Laminaat beschikbaar. Er zijn 6 reviews geschreven, verdeeld onder 3 bedrijven in de branche Laminaat. De gemiddelde beoordeling van alle Laminaat specialisten in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

Breed laminaat of laminaat met lange planken en de trend van vandaag zijn natuurlijk de visgraat laminaat vloeren. Watervaste laminaat oplossingen zijn ook volop aanwezig.

 • 4.5 gebaseerd op 1 reviews

  Plinten.nl is de meest gespecialiseerde webwinkel voor de afwerking van laminaat en houten vloeren. Wij leveren alle artikelen, waaronder MDF plinten direct uit voorraad.

 • 4.5 gebaseerd op 1 reviews

  Goedkooplaminaat.NL Waar je tientallen vloeren vindt die minder dan € 10,- p/m² kosten! Deze laminaat vloeren zijn laag in prijs omdat het klasse 31 vloeren zijn of omdat wij ze als partij goedkoop kunnen aanbieden. Wij garanderen dat het kwalitatief goede vloeren zijn.

 • Laminaat Outlet is de groothandel in laminaatvloeren, kliklaminaat, houten vloeren, lamelparket en parket vloeren in Nederland. Ook waterbestendig laminaat en Hydrocork.

 • 1 gebaseerd op 1 reviews

  Wij hebben met veel aandacht een zeer uitgebreide collectie laminaat geselecteerd.
  In het onoverzichtelijke woud van mogelijkheden bieden wij u een overzichtelijk aanbod.

 • De Huiscomponist is een unieke winkel waar u alles op het gebied van woninginrichting kunt vinden.Parket en houten vloeren en uiteraard Laminaat. Bekijk de website en laat u informeren.

 • 5 gebaseerd op 1 reviews

  t Plankenhuis is gespecialiseerd in Laminaat. Wij hebben een grote showroom waar u al het laminaat rustig kunt bekijken. Ook staan in onze showroom houten vloeren en PVC. Kunt u die ook nog even tegen elkaar aan leggen.

 • Op zoek naar de juiste uitstraling voor uw vloer? Wij leveren en leggen alle soorten laminaat, en hebben voor elke ruimte een goede en sfeervolle oplossing.

 • Vanuit de totaal vernieuwde showroom een zeer ruim en breed assortiment Laminaat, tapijt, projecttapijt, tapijttegels, pvc vloeren en schoonloopmatten.

 • Geen één interieur is compleet zonder de allesbepalende finishing touch, de aankleding van uw ramen. Deze zijn in welke stijl of vorm dan ook mede sfeer bepalend voor het interieur.

 • Gun uzelf een parketvloer van Chalet Parket en geniet van
  een ambachtelijk gelegde parket vloer door vakmensen.
  Profiteer van onze 35 jaar ervaring in het leggen van traditionele parketvloeren, lamel-, laminaat- en plankenvloeren.

 • Op zoek naar een mooie vloer? 4All-Floors helpt u kiezen uit het enorme aanbod aan houten, laminaat en kunststof vloeren.