Kinderkleding gevonden in Haarlem

Kinderkleding en winkels met de leukste kleding voor kids in de regio Haarlem. Haarlem online vindt voor u de winkels die de leukste kinderkleding verkopen in Haarlem en omgeving.

5.0In regio Haarlem zijn 4 winkels in de rubriek Kinderkleding beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de rubriek Kinderkleding. De gemiddelde beoordeling van alle Kinderkleding in regio Haarlem is een 5 van het maximum van 5

  • Marti Kids Factory mag zich zich al ruim 50 jaar de GROOTSTE kinderspeciaalzaak van Haarlem en omstreken noemen. Wij verkopen in de maten 92 t/m 176 van stoer naar superlief o.a. de merken, Vingino, Scotch R`belle, Scotch Shrunk, Geisha, Z8, Claesens, Muchachomalo, Chicamala, My Brand.

  • Wij van Highschool Cafe zullen jullie iedere week voorzien van een toffe outfit voor zowel jongens als meisjes. Het wel bekende ‘outfitgrid’ hebben wij een eigen twist gegeven. Bij ons vind je vanaf nu ‘kidsfitgrid’ De outfits die wij stylen zijn er vanaf maat 92 t/m maat 176.

  • 1 gebaseerd op 1 reviews

    Kindermode Peppino is inmiddels een begrip in Haarlem, alweer 21 jaar geleden begonnen in een "hoek"-winkeltje in de Kloosterstraat in Haarlem-Noord. Nadat we daar uit ons jasje waren gegroeid zijn we verhuist naar het centrum van Haarlem.