Op Stoom - Haarlem

Op Stoom
Meerdere Vestigingen - zie website
Haarlem
023 - 544 27 37

Op Stoom staat voor liefdevolle zorg en inspirerende kinderopvang die ertoe doet in het leven van een kind. We bieden kwaliteit en service, zodat jij je kind(eren) met een gerust hart kunt toevertrouwen aan onze pedagogisch medewerkers.

We zijn ook wel een beetje typisch, daar houden we van! We ondernemen met lef en maken eigenwijze keuzes. Anders dan de meeste kinderopvangorganisaties. Het gaat om grote, maar ook om héle kleine dingen, die onze opvang extra fijn maken voor jou en je kind. Vloerbedekking bij alle kinderdagverblijven bijvoorbeeld. En ons eigenaardige knutselmateriaal. En ook het idee om mensen uit andere beroepsgroepen in te zetten om bijzondere activiteiten met de kinderen te doen, is typisch Op Stoom. Buitenbazen krijgen bij ons ruim baan, net als ruige rakkers en rauwdouwers.

Op onze kinderdagverblijven voelen kinderen van 0 tot 4 jaar zich snel thuis, door de fijne sfeer en liefdevolle medewerkers. We hebben een duidelijke visie op hoe we omgaan met kleintjes en samen met Beer ontdekt je kindje steeds meer over zichzelf en de wereld om hem heen.

Op onze peuteropvang maken kinderen van 2 tot 4 jaar vrienden voor het leven. En we bereiden jouw kindje alvast een beetje voor op school. Met veel vrolijkheid en liefde worden sociale vaardigheden flink geoefend. Wil jouw peuter alles ‘zelluf doen’? Mooi! Wij hebben bergen geduld. Oefenen maar! En door de samenwerking met school is de kleuterklas straks al bekend terrein. Wel zo fijn!

Gaat je kind eenmaal naar school, dan bieden we voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang. En hoe leuk is het om na school bezig te zijn met wat je het liefste doet! Daarom hebben we bij Op Stoom niet alleen BSO’s, maar ook Clubs. Een Club is een BSO helemaal gericht op de hobby van je kind. En in vakanties bieden we opvang vanaf 7.30 uur en pakken we flink uit met een spetterend activiteitenaanbod.

Onze locaties vind je in Haarlem en in de omgeving van Haarlem, zoals in Bloemendaal, Heemstede, Overveen, Aerdenhout. Ook in Bennebroek, Driehuis, Velserbroek, Hillegom en Zwanenburg vind je locaties van Op Stoom.

Een stukje zuidelijker biedt Op Stoom opvang in Nieuw-Vennep

 

 

 

 

Ga terug naar kinderdagverblijven.

5 Totaal (4 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro