Op Stoom - Haarlem

Op Stoom
Meerdere Vestigingen - zie website
Haarlem
023 - 544 27 37

MEERDERE VESTIGINGEN IN DE REGIO

Op Stoom is een organisatie met bevlogen, ondernemende mensen. Liefdevolle zorg voor kinderen staat aan de basis. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen!
Op Stoom biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar op vestigingen.

Naast kinderdagopvang hebben we opvang op zaterdag, peuterspeelzalen, peuteropvang, voorschoolse opvang / tussenschoolse opvang en werken we samen met scholen, bovenschoolse organisaties en gemeenten.
Ook is er de mogelijkheid voor een naschoolse opvang met een thema, zoals een Roboclub of een ponyclub.

Ons dagelijks activiteitenaanbod wordt aangevuld met regelmatig bezoek van Reizigers. Dit zijn pedagogisch medewerkers met een specialisme, bijvoorbeeld robotica, koken, film en fotografie, yoga of natuurkennis. Zij maken samen met de kinderen lekkere koekjes, een robot die kan dansen, een stop-motion filmpje of ze laten de kinderen relaxen met yoga-oefeningen.

Vakantieopvang

In de vakanties hebben we uiteraard ook vakantieopvang en dan pakken we extra uit met een gevarieerd scala aan activiteiten. Van beautydag tot vlotten bouwen en fikkie stoken. En van een skateboard clinic tot robots bouwen. En vaak gaan we ook op pad.

Op diverse scholen bieden we naschoolse activiteiten. Deze korte cursussen zijn bestemd voor alle leerlingen van de school, lees meer..

Direct inschrijven, volg deze link.

Onze kinderdagverblijven en locaties voor kinderopvang liggen voornamelijk in de regio Haarlem en de Haarlemmermeer (Nieuw-Vennep). Maar ook in Heemstede, Hillegom en Bennebroek.
Rondom Haarlem hebben wij vestigingen in Bloemendaal, Overveen en Aerdenhout.
Ook iets noordelijker in de regio zijn wij aanwezig in Velserbroek en Santpoort-Zuid.

En in alle vestigingen houden we er onze eigen typische “Op Stoom” visie op na. Wil je weten wat nou zo typisch Op Stoom is? Verdiep je in de pedagogische visie of struin onze website door of nog beter kom gewoon langs voor een rondleiding. (wel even doorgeven)

Op Stoom

Ga terug naar kinderdagverblijven.

5 Totaal (3 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro