Les Petits - Haarlem

Les Petits
Meerdere vestigingen.
Haarlem
023 - 531 82 40

Les Petits bijna net zo leuk als papa en mama.

Kinderopvang Les Petits vangt elke dag met plezier, enthousiasme en professionaliteit kinderen op in de leeftijd van 0-12 jaar.

Wij bieden een All Inclusive opvang: flesvoeding, luiers, lunch tussen de middag, vervoer van school naar BSO en uitjes in de vakantie zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Daarnaast bieden wij veel extra’s. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten (flexibele) opvang, warm eten op de locaties en wordt er door onze enthousiaste medewerkers een veelzijdig activiteitenaanbod geboden zoals sport & spel, beweegkriebels, peuterdans en onze workshops

Onder contact vindt u de adressen en telefoonnummers van alle locaties van Les Petits. Voor vragen kunt u terecht bij Bureau Planning en Organisatie. Veel plezier op onze website!

Les Ecoles

Als uw kind in groep 6, 7 of 8 zit, is hij of zij zich al aan het voorbereiden op de middelbare school. Het voortgezet onderwijs zit boordevol leuke nieuwe uitdagingen en ervaringen – maar deze zijn niet altijd even makkelijk. Wij helpen uw kind in onze kleinschalige opvang met huiswerkbegeleiding op weg in de zoektocht naar zelfstandigheid. Naast persoonlijke uitleg over lastige vakken en hulp bij huiswerk maken helpen wij ook met Cito voorbereiding en diverse leuke workshops. meer info.

Les petits

Meer kinderdagverblijven in Haarlem bezoek.

4.5 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro