Kinderdagverblijven gevonden in Haarlem

Kinderdagverblijven en kinderopvang in de regio Haarlem. Haarlem online vindt voor u de leukste en beste kinderdagverblijven in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 7 bedrijven in de rubriek Kinderdagverblijven beschikbaar. Er zijn 3 reviews geschreven, verdeeld onder 3 kinderdagverblijven in de rubriek Kinderdagverblijven. De gemiddelde beoordeling van alle Kinderdagverblijven in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • 5 gebaseerd op 1 reviews

    Op Stoom is een organisatie met bevlogen, ondernemende mensen. Liefdevolle zorg voor kinderen staat aan de basis. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen!

  • Kinderdagverblijf Les Petits vangt elke dag met plezier, enthousiasme en professionaliteit kinderen op in de leeftijd van 0-12 jaar.

  • Kinderdagverblijf Het Vosje in Haarlem verstaat de kunst van de kinderopvang.
    Elke baby en peuter beleeft bij ons een heerlijke tijd. In onze 3 vestigingen vinden de kleintjes een gezellige en vrolijke omgeving vol inspiratie en beleving.

  • Kinderdagverblijf Midas organiseert voor uw kinderen buitenschoolse opvang, gastouderopvang en oppas aan huis. Tevens een groen kinderdagverblijf in Vijfhuizen.

  • Kinderopvang Haarlem biedt kinderopvang en buitenschoolse opvang met verschillende opvangpakketten. Gewoon goede kinderopvang!