Botanico Binnengroen Projecten - Rijsenhout

Botanico Binnengroen Projecten
Heermanszwet 13 b
1435 CC Rijsenhout
0297 - 347 797

Specialist In Kantoorgroen

In een natuurlijke, groene omgeving is het prettig werken en kunt u uw gasten representatief ontvangen. Een levende organisatie vraagt om levende decoratie.

Botanico de specialist in hydrocultuur verzorgt de meest uiteenlopende binnengroen-projecten. Van plantenbak tot Greenwall, van waterpartij tot kunstzijdeplant. Ook voor decoratie voor balie’s kunt u ons aanspreken, wij werken met een erkende bloemisterij samen. Vanuit ons bedrijf, midden in de Randstad vlakbij Aalsmeer, levert en onderhoudt een team specialisten, de binnenbeplanting in uw bedrijf of kantoor. Zo heeft u altijd het beste resultaat.

Op deze site vindt u alle informatie over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en veel voorbeelden van projecten en materialen. Wilt u meer infomatie of heeft u vragen, vul dan het contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De nieuwste trend: Greenwalls, u kunt vandaag contact met ons opnemen en wij leggen u uit wat het inhoud en wat het met een ruimte doet.

Wij hebben ook hele mooie oplossingen voor planten schilderijen.

Direct door naar:

Assortiment
Verhuur
Onderhoud
Greenwalls

Botanico

4.5 Totaal (2 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro