Kantoorinrichtingen gevonden in Haarlem

Kantoorinrichtingen en inrichters in Haarlem. Haarlem online vindt voor u de bedrijven die uw bedrijf inrichten met kantoormeubelen en goede inrichtingsvoorstellen. Werkzaam in de regio Haarlem.

4.5In regio Haarlem zijn 3 bedrijven in de branche kantoorinrichtingen beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche kantoorinrichtingen. De gemiddelde beoordeling van alle kantoorinrichtingen in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Tapijttegels.nl - Al jarenlang actief in deze innovatieve en oplossingsgerichte markt voor met name het inrichten en stofferen van kantoren en bedrijven. Altijd scherpe aanbiedingen!

  • Geen kantoor is compleet zonder de allesbepalende finishing touch, de aankleding van uw ramen. Deze zijn in welke stijl of vorm dan ook mede sfeer bepalend voor het interieur.

  • Botanico de specialist in hydrocultuur voor kantoren en verzorgt de meest uiteenlopende binnengroen-projecten. Van plantenbak tot Greenwall, van waterpartij tot kunstzijde planten.

  • Desko kantoorinrichters staat sinds 1952 garant voor kwaliteit op het gebied van kantoorinrichting, vloerbedekking, meubilair en kantoorbenodigdheden.

  • Het inkrimpen van de kantorenmarkt veroorzaakt een overschot aan jong gebruikt topmeubilair, ontworpen voor een lange levensduur. JISK levert actief een bijdrage aan de visie op hergebruik.

  • In 1964 werd er een nieuw filiaal aan de Zijlweg 53 in Haarlem geopend waar wij nog steeds te vinden zijn. Het verkoopassortiment was inmiddels uitgebreid.