Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders - Beverwijk

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders
Parallelweg 98
1948 NM Beverwijk
0251 211 222

Overal zit een verhaal achter. Soms schrijnend, soms gewoon domme pech. Bij Snijder weten we dat iedereen in zo’n vervelende situatie verzeild kan raken. En daar het liefst zo snel mogelijk weer uit wil komen.
We begrijpen ook dat onze opdrachtgevers wel eens met de handen in het haar zitten. En dat er altijd twee kanten aan een verhaal zijn. Daarom luisteren we zorgvuldig. Bekijken we de dingen net even anders. Laten we iedereen in zijn waarde, maar maken we ook duidelijke afspraken. Zo vinden we vrijwel altijd een oplossing die voor beide partijen werkt.
Snijder is een incassobureau met oog voor uw verhaal.

Persoonlijke aandacht, dat vinden we heel belangrijk. Onze incassospecialisten en deurwaarders hebben veel kennis en ervaring met incasso voor woningcorporaties en vastgoed, Health & Fit, ICT, onderwijs, ziekenhuizen en het MKB. Maar ook in de advocatuur en de overheid zijn wij meer dan thuis. Of het nu gaat om incasso’s, schuldbewaking, dagvaardingen of juridische vraagstukken. Bij Snijder verstaan we ons vak als geen ander. Wij helpen, adviseren en komen in actie. Welkom bij Snijder.

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro