Stribbe Unfold - Gevelreclame met stijl

Stribbe Unfold
Jan van Geunsweg 7
2031 BD Haarlem
023 - 531 06 81

Als typisch one-stop-shopping-organisatie verzorgt Unfold/Stribbe grote en kleine reclame producties in offset drukwerk, grootformaat printwerk, sign, textieldruk en tampondruk. Autobelettering en Gevelreclame.

Martijn Brants, oprichter en eigenaar van Stribbe Binnen en Buitenreklame, is sinds midden jaren negentig actief in de wereld van creatieve ontwerpen ten behoeve van beletteringen.
Al van jongs af aan was Martijn actief bezig met allerhande creatieve zaken. Knutselen, tekenen, bedenken en uitwerken van zijn eigen creatieve spinsels waren zijn grootste hobby’s. En…van die passie heeft hij uiteindelijk met veel plezier zijn werk kunnen maken.
Begin 2002 heeft hij Stribbe Binnen en Buitenreklame opgericht. Vanaf dat moment bedient hij zijn klanten rechtstreeks van zijn passie, drive en talenten. Stribbe Binnen en Buitenreklame staat o.a. bekend om frisse ideeën, out of the box thinking en onuitputtelijke passie die niet zelden tot verrassende en toonaangevende eindresultaten heeft geleid.
Wilt u een gevelreclame, autobelettering, naambordje, lichtbak of een ander soort binnen of buitenreklame waar de originaliteit vanaf springt……dan bent u bij Stribbe Binnen en Buitenreklame aan het juiste adres.

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden voor gevelreclame voor u te bespreken? Neem dan gerust contact op met Stribbe Binnen en Buitenreklame via de website of via 023-531 06 81

Stribbe

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro