Flexwerkplekken gevonden in Haarlem

Flexwerkplekken in Haarlem. Haarlem online vindt voor u de beste mogelijkheden om flexibel te werken in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 5 bedrijven in de branche Flexwerkplekken beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Flexwerkplekken. De gemiddelde beoordeling van alle Flexwerkplekken in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Het Touchdown Center is een uniek bedrijfsverzamelgebouw voor kleine ondernemers en verhuurt o.a. kantoorruimte vergaderruimte en Flexplekken. Ideaal voor de ZZP-er en kleine bedrijven.

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    ZAAMEN is het Beste Flexcenter*. En dè inspiratieplek voor ondernemende professionals. Een stijlvol kantoor voor freelancers, (startende) ondernemers en zzp’ers.

  • Op het Figee terrein in Haarlem vind je het StofLab. Dit is een uniek gebouw met pakhuizen voor webshops, inspirerende bedrijfsruimtes en fantastische (flex) werkplekken voor creatieve ondernemers. Het gebouw is modern en industrieel ingericht.

  • Bij het Seinwezen werk je op een plek met persoonlijkheid. Onze deuren staan open voor zelfstandige ondernemers, de vaste huurders, maar ook voor de lokale bridgeclub, buurtcoöperatie en buurttuiniers.