Feestlocaties gevonden in Haarlem

Feestlocaties die in de regio Haarlem iets extra’s hebben. Haarlem online vindt voor u de mooiste en gezelligste locaties voor een feestje in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 5 bedrijven in de branche Feestlocaties beschikbaar. Er zijn 3 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Feestlocaties. De gemiddelde beoordeling van alle Feestlocaties in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

 • Welkom bij Sfeermakers op het water. Geniet van de unieke sfeer op onze partyschepen. Deze Haarlemse partyboot is een 2 deks passagiersschip uit 1887. Ideale Feestlocatie op het water rondom Haarlem.

 • 5 gebaseerd op 2 reviews

  Het best bewaarde geheim van Heemstede is dit bijzondere landgoed met diverse gebouwen, tuinen, waterpartijen, weilanden, boomgaard met trouwprieel en eigen aanlegsteiger. Ook zeer geschikt voor de ontvangst van uw zakelijke- en privé gasten.

 • 1 gebaseerd op 1 reviews

  Het paviljoen wordt de eerste horeca en recreatie accommodatie aan het water van de Mooie Nel en ook ideaal voor feesten en partijen.

 • Wij opereren vanuit ons eigen Buitensportcentrum gelegen aan het water de Mooie Nel waar u ook een leuk feestje kunt organiseren. Daaarnaast is Dynamique gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen en bedrijfsuitjes.

 • 1 gebaseerd op 1 reviews

  Golfbaan Weesp biedt talloze mogelijkheden voor het beleven van onvergetelijke feesten, van zonnige barbeques en buffetten tot aan luxe diners en recepties.