Feestlocaties gevonden in Haarlem

Feestlocaties die in de regio Haarlem iets extra’s hebben. Haarlem online vindt voor u de mooiste en gezelligste locaties voor een feestje in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 5 bedrijven in de branche Feestlocaties beschikbaar. Er zijn 3 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Feestlocaties. De gemiddelde beoordeling van alle Feestlocaties in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Welkom bij Sfeermakers op het water. Geniet van de unieke sfeer op onze partyschepen. Deze Haarlemse partyboot is een 2 deks passagiersschip uit 1887. Ideale Feestlocatie op het water rondom Haarlem.

  • Wij opereren vanuit ons eigen Buitensportcentrum gelegen aan het water de Mooie Nel waar u ook een leuk feestje kunt organiseren. Daaarnaast is Dynamique gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen en bedrijfsuitjes.

  • 1 gebaseerd op 1 reviews

    Golfbaan Weesp biedt talloze mogelijkheden voor het beleven van onvergetelijke feesten, van zonnige barbeques en buffetten tot aan luxe diners en recepties.

  • 1 gebaseerd op 1 reviews

    Het paviljoen wordt de eerste horeca en recreatie accommodatie aan het water van de Mooie Nel en ook ideaal voor feesten en partijen.