Evenementenverzorging gevonden in Haarlem

Evenementenverzorging in haarlem en omgeving. Haarlem online vindt voor u de bedrijven die evenementen tot iets unieks maken en dat al jaren doen met zeer veel plezier en betrokkenheid.

5.0In regio Haarlem zijn 3 bedrijven in de branche Evenementenverzorging beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche Evenementenverzorging. De gemiddelde beoordeling van alle bedrijven in regio Haarlem is een 5.0 van het maximum van 5

 • 5 gebaseerd op 2 reviews

  Koppers Special Promotions is gespecialiseerd in het verhuren van leuke en spectaculaire attracties geschikt voor elk evenement. Evenementen verzorging doen wij al meer dan 15 jaar.

 • Joma Verhuur is een bedrijf dat zich de afgelopen jaren breed heeft ontwikkeld in het verzorgen van evenementen. Wij zijn toegankelijk voor iedereen, zo hebben we gemeenten alsmede grote en kleine bedrijven als klant.

 • Geschikt voor ieder feest – een uniek concept MOBIELE URBAN JUNGLE BAR. Complete bar met overdekt terras
  Plug & Play geluids- en lichtinstallatie. Geschikt voor ieder weertype!

 • Evenementenverzorging zit Createvents in het bloed. Inmiddels zijn we al 5 jaar bezig. Ons enthousiaste team ontvangt u met plezier om aan uw feest of evenement te werken.

 • Events in alle soorten en maten.
  Relatiemarketing events, kennis- & leerevents, internal branding events, sales events, awardshows, productintroducties, persevents, congressen, beurzen, jubileumevents personeelsfeesten – mét boodschap-, openingsevents. Het lijstje is nooit compleet.