Elektrische fietsen gevonden in Haarlem

Elektrische fietsen in Haarlem en alles wat daar bij komt kijken. Haarlem online vindt voor u de bedrijven die deze fietsen verkopen in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 3 bedrijven in de branche Elektrische fietsen beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche Elektrische fietsen. De gemiddelde beoordeling van alle fietsenzaken in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    Jansen Cronje is al jaren een begrip in Haarlem. Naast alle reguliere fietsen zijn wij een echte E-Bike specialist specialist. U bent van harte welkom bij ons in de Cronjestraat voor elektrische fietsen.

  • 5 gebaseerd op 1 reviews

    Merkfietsen van Sparta, Sensa, Puch,Hercules, Ebike Das Original met 15% tot 50% korting! De goedkoopste fietsenwinkel voor uw damesfiets, herenfiets en elektrische fietsen.

  • Kunt u wel een duwtje in de rug gebruiken bij het fietsen? Bent u de files naar het werk zat maar heeft u wel een aanzienlijke reisafstand? Kies voor het gemak van een elektrische fiets. U haalt er een snelheid van 25 km/uur mee. Ook bij tegenwind of een hellinkje houdt u uw eigen tempo aan. En ze zien er modern uit, een verzekeringsplaatje hoeft bijvoorbeeld niet meer op het spatbord.