Oprechte Veiling - Haarlem

Oprechte Veiling
Bilderdijkstraat 1 a
2013 EG Haarlem
023 - 531 94 08

De Oprechte Veiling te Haarlem, voormalig Notarishuis, veilt al sinds 1914 inboedels en behoort tot de vooraanstaande veilinghuizen van Nederland. Het veilinghuis werd eerst door de notarissen van de ‘Vereniging der Notarissen te Haarlem’ gerund en daarna door de familie Brinkman en hun personeel.

Het pand is gebouwd in 1913 – 1914 en is uniek in zijn soort. De toenmalige bestemming nl. ‘Verkooplokaal der inboedels’ is nog steeds het hoofddoel van alle activiteiten. In 2010 is het pand dan ook opgenomen op de gemeentelijke monumentenlijst.

Oprechte Veiling

Het veilinghuis aan de Bilderdijkstraat ademt de sfeer van vroegere tijden. Aan de inrichting is vrijwel niets veranderd en ook de antiekveilingen zelf zijn authentiek; het gaat nog steeds om echte inboedels waaronder kunst en antiek.

De Oprechte Veiling beschikt over haar eigen transportmiddelen en heeft dus de mogelijkheden om (tegen vergoeding) het transport van uw goederen naar het veilinghuis te verzorgen. Ook de gehele ontruiming van een perceel behoort tot de mogelijkheden. Een van onze taxateurs kan u, na een huisbezoek, een opgave doen van de onkosten en opbrengst die u mag verwachten.

Bekijk hier de agenda.

Veiling Haarlem

veilingen Haarlem

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro