Happy Home - Haarlem

Happy Home
Spaarneweg 61
2142 EP Cruquius
023 - 529 52 53

In onze collectie vindt je eettafels van de hoogste kwaliteit in alle vormen en maten. Van een mooie robuuste boomstamtafel die tegen een stootje kunnen tot eettafels met ranke, slanke poten die passen in een moderner interieur.

mangohouten eettafels

Er zit dus altijd een eetkamertafel bij die bij je past. Is je eethoek wat kleiner? Kies dan voor een ronde eettafel, daar bespaar je namelijk veel ruimte mee. Bovendien is het ook een stuk gezelliger tafelen omdat iedereen elkaar kan aankijken. Natuurlijk hebben we ook stoere langwerpige eettafels.

eettafel

Heb je vaak eters over de vloer of is jouw familie gegroeid en ben je daarom juist op zoek naar een wat grotere eettafel? Ook die hebben we in onze collectie, uit één stuk of een uitschuifbare eettafel.

Om het grote aanbod aan eetkamertafels aan te kleden hebben wij een ruime keuze aan eetkamerstoelen. Voor deze eetkamerstoelen bieden wij een ruime keuze aan stoffen voor de bekleding en houtkleuren voor de poten zodat ze mooi aansluiten bij de rest van uw meubelen. Dit geld ook voor al onze andere zitmeubelen, door de ruime keuzemogelijkheden kunt u bij Happy Home uw zitmeubelen zelf samenstellen.

eettafels op maat haarlem

Volg ons interieur-blog, altijd leuke nieuwtjes en woon ideeën.

 

Ga direct naar:

Eettafels
Eetkamerstoelen

4 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro