Eettafels gevonden in Haarlem

Eettafels en tafels op maat te vinden in meubelzaken in Haarlem. Voor zowel bedrijven als particulieren. Haarlem online vindt voor u de leukste winkels met eettafels. Moderne, tijdloze en trendy tafels voor in ieder huis! Tafels met stoere metalen onderstellen of een hele robuuste en ruw bewerkte tafelbladen die je bij wijze van spreken in een blokhut in Canada verwacht. In de verschillende winkels kunt u rustig even kijken en orieënteren

4.7In regio Haarlem zijn 5 bedrijven in de rubriek eettafels beschikbaar. Er zijn 3 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Eettafels. De gemiddelde beoordeling van alle Winkels in regio Haarlem is een 4.7 van het maximum van 5

  • 4 gebaseerd op 1 reviews

    Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Woonboulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. Wij bieden veelal massief houten meubelen gecombineerd met prachtig gestoffeerde zitmeubelen en bijpassende decoratie.

  • De Oprechte Veiling te Haarlem, voormalig Notarishuis, veilt al sinds 1914 inboedels en behoort tot de vooraanstaande veilinghuizen van Nederland. Op elke veiling wel unieke stukken antiek.

  • Fabriekmeubels.nl zorgt voor een doorbraak in de woonwereld. Het concept is nieuw en toekomstgericht. Wij hebben voor de woninginrichting een ongebruikelijke en inspirerende website laten maken waar u een mooi overzicht heeft van eettafels.

  • Sinds 1974 gevestigd in het centrum van Haarlem, vlakbij de Nieuwe Raaks. U kunt bij ons terecht voor de gehele inrichting van uw huis of bedrijf, zowel modern als klassiek.