Definitief ontharen gevonden in Haarlem

Definitief ontharen bij schoonheidssalons in Haarlem, of salons die gespecialiseerd zijn in definitief ontharen in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 6 salons beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Definitief ontharen. De gemiddelde beoordeling van alle salons in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    The Wax Shop verwent u met Lycon Waxen die heerlijk ruiken: kokos, vanille of lavendel. Echt genieten voor uzelf en voor uw oksels, bikini, bovenlip en haren in het gezicht. Ervaar de nieuwe manier van ontharen.

  • Dorette salon de beauté is een toegankelijke Beauty salon waar zowel jong als oud terecht kan voor huidverzorging, definitief ontharen en pedicure. Wij bieden kwalitatieve behandelingen met persoonlijke aandacht.

  • 4.5 gebaseerd op 1 reviews

    In onze salon zijn alle faciliteiten aanwezig op het gebied van schoonheidsbehandelingen, pedicure behandelingen, massages, definitief ontharen en afslankprogramma’s.

  • Derma2Care heeft met zeven vestigingen voor specialistische huidtherapie en laserbehandelingen altijd een praktijk bij u in de buurt. We werken enkel met deskundige huidtherapeuten. Heeft u een huidklacht of huidprobleem? Neem dan contact met ons op voor een behandeling op maat.