Dakbedekkingen gevonden in Haarlem

Dakbedekkingen aan laten verzorgen door bedrijven die zijn gevestigd in Haarlem of in de regio. Haarlem online vindt voor u de dakdekkers in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 5 dakdekkers beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Dakbedekkingen. De gemiddelde beoordeling van alle Dakdekkers in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • 4.5 gebaseerd op 3 reviews

    Loodgietersbedrijf Kroon en Zn. is een loodgieters- en dakdekkersbedrijf voor particulieren en bedrijven, gevestigd in Haarlem. Het familiebedrijf bestaat reeds sinds 1924.

  • Of het nu gaat over CV ketels, loodgieterswerk of dakbedekkingen. Al meer dan 80 jaar bestaat ons bedrijf en daar zijn wij erg trots op. In de loop der jaren zijn wij echte dak specialisten geworden.

  • Ruud Verhoef dakdekker specialist in Haarlem en omstreken. Verhoef Dakwerk is een gespecialiseerd dakdekkers bedrijf voor alle daken en dakbedekkingen.

  • Als dakdekker van Haarlem en omgeving hebben wij al vele kleine en grote daken van onze vakmanschap voorzien. Wij voorzien huizen van bitumen daken, dakpannen, leien daken, zink en monumentale dakrestauraties.

  • Loodgietersbedrijf Kerssens is een regionaal familiebedrijf uit Haarlem en wij richten ons op de particuliere markt. Naast het aanleggen van cv-installaties, sanitair, leidingwerk en dakbedekkingen voor platte en schuine daken.