Smoooth Brazilian Wax - Dé Specialist in Brazilian Waxing

Smoooth Brazilian Wax
Wilhelminastraat 25
2011 VJ Haarlem
023 - 58 31 701

Experts in wax, experts in beauty

Het staat precies voor wat we doen. Met ruime ervaring aan training en uitstekende kennis van verzorgingsproducten, word je behandeld door echte professionals. Met een persoonlijke touch. Bij smoooth werken mensen vóór mensen. Experts in verzorging en comfort. Met de beste producten en beheersing van de beste technieken. Precies dat wat je nodig hebt om je snel en vakkundig te laten behandelen.

we do it the smoooth way

Bij ons betekent dat het beste resultaat voor jou. Een zijdezachte huid, helemaal verzorgd van wenkbrauw tot teennagel, je voelt je direct verzorgd, aantrekkelijk, met een glimlach op je gezicht! We werken zorgvuldig, met de grootste aandacht voor hygiëne èn we zijn discreet.

Om te weten wat voor jou qua wax het beste werkt zorgen we voor een goede intake. We vragen je dit intakeformulier in te vullen en af te geven bij je eerste treatment. Samen bespreken we de intake en op basis daarvan stellen we de beste behandelingen en producten voor jou samen. Voor een nog betere voorbereiding en wat te verwachten, lees hier onze tips en aanbevelingen voordat je een waxtreatment / Brazilian wax ondergaat.

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro