Royal Secret Cosmetics - Haarlem

Royal Secret Cosmetics
Schoterweg 7
2021 HZ Haarlem
023 - 527 91 19

In onze Oosterse Beautysalon komt een wereld van rust, luxe, gezelligheid en ontspanning u tegemoet. Een salon waar alles kan en mag en geheel onder één dak! Ons deskundig personeel behandeld u van top tot teen.

U maakt kennis met de nieuwste technieken uit de USA en alle mysstieke Oosterse geheimen op het gebied van uiterlijke verzorging.

En dat schoonheid gekoesterd moet worden, ook daar ontkomt vrijwel niemand aan. In het betoverende schoonheidspaleis Royal Secret Cosmetics weten Shahla Maniei en haar gespecialiseerde medewerksters er alles van.

Wat is harsen?
Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde.Behalve met echte bijenhars, kun je bijvoorbeeld ook ontharen met een hars die gemaakt is van suiker. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering.

Er zijn verschillende vormen:

Brazilian Wax – Body wax – Face wax
Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Wat is Brazilian Wax? Bij een Brazilian wax worden dus alle haartjes rond de anus, op het perineum, rond de vagina en op de schaamheuvel weggehaald.

3.2 Totaal (3 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro