Brazilian wax gevonden in Haarlem

Brazilian wax door specialisten in Haarlem. Haarlem online vindt voor u de salons die een mooie bikinilijn en een super gladde huid kunnen verzorgen. In Haarlem zijn een paar echte specialisten die op verschillende manieren werken, u kunt dus echt kiezen wat het beste bij u past.

Bekijk de aanbiedingen of prijzen van de salons in Haarlem.

4.5In regio Haarlem zijn 5 bedrijven in de branche Brazilian Wax beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche Brazilian wax. De gemiddelde beoordeling van alle salons in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • In onze salon zijn alle faciliteiten aanwezig op het gebied van schoonheidsbehandelingen, pedicure behandelingen, massages, Brazilian wax en afslankprogramma’s.

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Er zijn verschillende vormen, Zoals Brazilian wax.

  • 5 gebaseerd op 1 reviews

    The Wax Shop verwent u met Lycon Waxen die heerlijk ruiken: kokos, vanille of lavendel. Echt genieten voor uzelf en voor uw oksels, bikini, bovenlip en haren in het gezicht. Ervaar de nieuwe manier van ontharen.

  • Het staat precies voor wat we doen. Met ruime ervaring aan training en uitstekende kennis van verzorgingsproducten, word je behandeld door echte professionals. Met een persoonlijke touch.