Bedrijfsuitje gevonden in Haarlem

Bedrijfsuitje in de regio Haarlem. Haarlem online vindt voor u de bedrijven die leuke, gezellige en actieve bedrijfsuitjes verzorgen in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 7 bedrijven in de branche Bedrijfsuitje beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Bedrijfsuitje. De gemiddelde beoordeling van alle Bedrijfsuitje in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

 • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

  Met behulp van authentieke militaire voertuigen organiseert Jan Soldaat bedrijfsuitjes voor groepen van elk formaat. Echt terug in de tijd van de dienstplicht verpakt in een leuk en spannend legeruitje.

 • 4 gebaseerd op 2 reviews

  Wij zijn een gezellige, door het FNRS kwaliteiten systeem met 4 sterren bekroonde manege, gelegen midden in de mooie duinen van Zandvoort, en nabij het strand. Vanuit Haarlem makkelijk te bereiken. Maneges.

 • 5 gebaseerd op 2 reviews

  Midden in de groene oase van recreatiegebied Spaarnwoude dichtbij Haarlem en Amsterdam vindt u Paintball Spaarnwoude. In het bosrijke gebied liggen over maar liefst 5 hectare verschillende paintball battle area's.

 • De Spaarneboot is een echte Outdoor rondvaartboot. Een 10 meter lange open tuindersvlet waar ca. 25 personen tegelijk op kunnen meevaren. Actief en/of culinair bedrijfsuitje.

 • Dynamique is een evenementenbureau gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen, bedrijfsuitjes en teamtrainingen. Wij opereren vanuit ons eigen Buitensportcentrum gelegen aan het water de Mooie Nel.

 • Of u nu Stad Dockum of de Pizzaboot huurt: ons schip is voor dat moment uw schip. Geen langzame of juist een te snelle bediening, want ú bepaalt uw eigen tempo