Bedrijfsuitje gevonden in Haarlem

Bedrijfsuitje in de regio Haarlem. Haarlem online vindt voor u de bedrijven die leuke, gezellige en actieve bedrijfsuitjes verzorgen in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 7 bedrijven in de branche Bedrijfsuitje beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Bedrijfsuitje. De gemiddelde beoordeling van alle Bedrijfsuitje in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

 • 4 gebaseerd op 2 reviews

  Wij zijn een gezellige, door het FNRS kwaliteiten systeem met 4 sterren bekroonde manege, gelegen midden in de mooie duinen van Zandvoort, en nabij het strand. Vanuit Haarlem makkelijk te bereiken. Maneges.

 • 1 gebaseerd op 1 reviews

  Golfbaan Weesp is de perfecte locatie voor uw personeelsuitje. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportief element en de link leggen met golfen.

 • Dynamique is een evenementenbureau gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen, bedrijfsuitjes en teamtrainingen. Wij opereren vanuit ons eigen Buitensportcentrum gelegen aan het water de Mooie Nel.

 • De Spaarneboot is een echte Outdoor rondvaartboot. Een 10 meter lange open tuindersvlet waar ca. 25 personen tegelijk op kunnen meevaren. Actief en/of culinair bedrijfsuitje.

 • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

  Met behulp van authentieke militaire voertuigen organiseert Jan Soldaat bedrijfsuitjes voor groepen van elk formaat. Echt terug in de tijd van de dienstplicht verpakt in een leuk en spannend legeruitje.

 • Ons schip is voor dat moment uw schip. Geen langzame of juist een te snelle bediening, want ú bepaalt uw eigen tempo voor een geslaagd uitje!