Beauty salons gevonden in Haarlem

Beauty salons van Haarlem, veelzijdig en actief. Haarlem online vindt voor u de leukste salons in Haarlem en omgeving.

4.8In regio Haarlem zijn 5 bedrijven in de rubriek Beauty salons beschikbaar. Er zijn 5 reviews geschreven, verdeeld onder 2 salons in de rubriek Beauty salons. De gemiddelde beoordeling van alle Beauty salons in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • In onze Oosterse Beautysalon komt een wereld van rust, luxe, gezelligheid en ontspanning u tegemoet. Een salon waar alles kan en mag en geheel onder één dak! Ons deskundig personeel behandeld u van top tot teen.

  • In onze salon zijn alle faciliteiten aanwezig op het gebied van anti-aging schoonheidsbehandelingen, pedicure behandelingen, hotstone massages en afslankprogramma’s.

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    Dorette salon de beauté is een toegankelijke Beauty salon waar zowel jong als oud terecht kan voor huidverzorging en pedicure. Wij bieden kwalitatieve behandelingen met persoonlijke aandacht.

  • Wij bieden u persoonlijke, kwalitatieve en betaalbare behandelingen in een gezellige en gemoedelijke sfeer. In de praktijk wordt uitsluitend gewerkt met de beste huid verbeterende natuurlijke producten van Neoderma.