Centragas van Galen - Totaal installateur en Badkamers

Centragas van Galen
Mollerusweg 2
2031 BZ Haarlem
023 - 551 38 38

Centragas van Galen B.V. heeft een eigen showroom waar u persoonlijk advies kunt krijgen over de juiste keuze van een nieuwe ketel of het inrichten van een badkamer of toilet. Kom eens langs en laat u vakkundig informeren.

Wij bieden u als installateur een compleet aanbod van diensten voor particulieren en de zakelijke klanten in Haarlem en omstreken. Vanzelfsprekend beschikken wij over het KOMO Instal en VCA certificaat.

Service en onderhoud

Van Galen InstalCenter is een echte serviceorganisatie in de breedste zin: wij leveren diensten in alle disciplines van de techniek. We kunnen u een volledige onderhoudsdienst aanbieden. Wilt u dat uw technische installaties langdurig en betrouwbaar hun werk doen? Zorgt u dan voor deskundig onderhoud en beheer. Doordat goed onderhoud het energieverbruik van uw installaties verlaagt, kunt u ook nog besparen op kosten.
Belangrijk is tevens de kwaliteit van het toestel en de service die er aan verleend wordt. Onze vakkundige servicemonteurs zorgen voor een optimale conditie van uw toestel.
Lees meer over onze diensten op het gebied van badkamers.

Centrages-van-galen

Instalcenter-haarlem

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro