Badkamers gevonden in Haarlem

Badkamers en het bijbehorende sanitair. Haarlem online vindt voor u de specialisten in het bedenken en realiseren in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 8 bedrijven in de branche Badkamers beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Badkamers. De gemiddelde beoordeling van alle Badkamers specialisten in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

 • R. Durge installatie is sinds 1976 werkzaam in de installatiebranche. Wij zijn een allround, servicegericht montage- en installatiebedrijf op het gebied van gas, water, badkamer, sanitair en (centrale) verwarming.

 • In onze showroom vindt u een ruime collectie aan sanitair getoond in prachtige opstellingen. Uiteraard kunt u zonder afspraak bij ons binnen wandelen om al het moois te bekijken.

 • KOL tegels is een Haarlems bedrijf met (inter)nationale allure, een familiebedrijf en al ruim 86 jaar een begrip in de regio. KOL tegels inspireert, informeert en adviseert o.a. voor uw nieuwe badkamer.

 • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

  De sanitairspecialist van Haarlem en omgeving sinds 1955. Bij ons vindt u alles wat u wenst op sanitairgebied: Van badkamermeubelen, baden, whirlpools, douches, toiletten, wastafels, kranen, accesoires tot stoomcabines, sauna’s, radiatoren, verlichting en tegels.

 • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

  Of het nu gaat over CV ketels, loodgieterswerk of het plaatsen van complete badkamers in de allerlaatste badkamer trends. Al meer dan 80 jaar bestaat ons bedrijf en daar zijn wij erg trots op.

 • Wij hebben met veel aandacht een zeer uitgebreide collectie tegels geselecteerd.
  In het onoverzichtelijke woud van mogelijkheden bieden wij u een overzichtelijk aanbod voor o.a. badkamers.

 • Loodgietersbedrijf Kroon en Zn. is een loodgieters- en dakdekkersbedrijf en specialist in het renoveren van Badkamers. Het familiebedrijf uit Haarlem bestaat reeds sinds 1924.

 • U wilt de badkamer of het sanitair veranderen? Misschien twijfelt u nog over een nieuw toilet?