Rijschool Alphenaar in Haarlem - Rijschool voor Haarlem en omgeving

Rijschool Alphenaar in Haarlem
Caninefatenstraat 65
2025 CB Haarlem
06 - 10 84 89 43

Dé rijschool in Haarlem waar je van op aan kan.

Ik geef rijlessen volgens de FEM-methode. Dit is een ontspannen manier van coachen. Ik kan het autorijden inzichtelijk maken, zodat er veel zelfvertrouwen ontstaat. Een eventuele rijangst zal hierdoor niet snel ontstaan. FEM is voor zowel mannen als vrouwen een hele goede rijopleiding. Kijken en begrijpen staan centraal en het leren schakelen is pas verderop in de rijopleiding.

Ik geef ook lessen volgens de RIS-methode. Dit is een goede overzichtelijke rijopleiding met duidelijke stappen waaraan leerling en instructeur kunnen zien hoever ze zijn. Niet iedereen wil op deze supergestructureerde manier les krijgen vandaar dat FEM hier haaks tegenover staat. Bij RIS staat voertuigbeheersing centraal en komt het kijkwerk pas nadat de auto volledig onder controle is.

# Onze RIS Tarieven

Naast de gewone rijlessen heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van rij- en faalangst kandidaten. Zo heb ik diverse cursussen gevolgd bij Jan Voerman van Rijrelaxed Nederland. Bij mij is het vanzelfsprekend dat je rijles krijgt in een rookvrije auto!

5 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro