Rijschool Alex - dé rijschool in IJmuiden!

Rijschool Alex
de Galgenweg 2 3
1944 SM Beverwijk
06 182 023 32

Rijopleiding Alex is dé rijschool in IJmuiden!

Al sinds 2005 is Rijopleiding Alex een begrip in IJmuiden en omstreken.
Wij geven rijlessen in IJmuiden, Velsen, Velserbroek, Beverwijk, Wijk aan Zee, Heemskerk, Driehuis, Haarlem, Santpoort en Zandvoort. Velen hebben via ons hun rijbewijs B personenauto gehaald. Wij onderscheiden ons door enthousiasme, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, deskundige begeleiding, vaste instructeur en service. Bij RijopleidingAlex.nl kun je lessen in een schakelauto of in eenautomaat.

Rijlessen in IJmuiden en omstreken

In overleg met jou proberen wij de juiste rijopleiding samen te stellen. Dit begint met een proefles. Hier kunnen we jouw startniveau bepalen en adviseren welk lespakket bij jou past. Door een rijlesplanning op te stellen kan de duur van de opleiding worden vastgesteld. Het is ook mogelijk om ’s avonds en in het weekend te lessen. Dus je kunt binnen no-time de weg op!

Rijschool Alex IJmuiden
2toDrive in IJmuiden en omstreken

Sinds 1 november 2012 is het mogelijk om met 16,5 jaar rijlessen te nemen en met 17 jaar praktijkexamen te doen en dus ook jouw rijbewijs te halen. Als je slaagt, mag je tot je 18e jaar rijervaring opdoen onder begeleiding van een door jou gekozen en geregistreerde coach. Kijk voor meer informatie, alle voorwaarden en het aanvragen van een begeleiderspas op 2toDrive.

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro