Autobedrijven gevonden in Haarlem

Autobedrijven die zijn gevestigd in Haarlem of in de omliggende gemeenten. Haarlem online vindt voor u een autobedrijf in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 5 bedrijven in de autobranche beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche Autobedrijven. De gemiddelde beoordeling van alle Autobedrijven in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

 • Garage Wals was een van de eerste garage bedrijven annex benzinestation in Haarlem. Wij hebben ons gespecialiseerd in automobielen en lichte bedrijfswagens.

 • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

  Van Wallinga Automobielen in de Zaanenstraat 22 in Haarlem is een RDW erkend autobedrijf, dat al sins 1992 een vertrouwd adres is voor gebruikte Dealer occasions.

 • Ons bedrijf "Auto Luykx B.V." bestaat al ruim 21 jaar.
  Het is echt een familie bedrijf, dat begon in Badhoevedorp.
  Ondertussen zijn wij al ruim 17 jaar in Hoofddorp en 10 jaar in Amsterdam gevestigd. Suzuki dealer voor nieuwe auto's, occasions en onderhoud.

 • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

  Auto Broekhof, het adres voor een betrouwbare occasion. Sinds 1971 zijn wij als garagebedrijf gevestigd in Haarlem.
  Service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn RDW erkend en hanteren de Nationale Autopas.

 • 4.5 gebaseerd op 1 reviews

  Wij hechten veel waarde aan het leveren van service aan onze klanten en relaties. Dit maakt dat we constant onze diensten en medewerkers monitoren om onze klantvriendelijkheid te meten en naar een steeds hoger niveau te brengen.

 • 900classic.nl houdt de legendarische SAAB 900 classic springlevend. Een SAAB is veel meer dan een vervoermiddel, het is een stijlicoon waarmee je van autorijden kunt genieten.

 • Samen met zijn team heet Arie van der Knokke u van harte welkom op de website van Auto D'ELLO, een allround Bovag garagebedrijf voor Haarlem en omstreken.

 • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

  Sinds 1985 is Autobedrijf René Holla actief als BOVAG Occasion dealer met een team uitstekend opgeleide medewerkers. Wij hebben klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan en zullen er alles aan doen om u zo goed en volledig mogelijk van dienst te zijn.

 • 1 gebaseerd op 1 reviews

  Wij voeren onderhoud uit aan alle verschillende soorten legervoertuigen van Dodge en Jeep uit de Tweede Wereldoorlog tot Nekaf en Daf uit de Koude Oorlog.