Bedtime - Auping Dealer in Haarlem

Bedtime
Gedempte Oude Gracht 135
2011 GP Haarlem
023 - 532 83 23

Bedtime, voor een goede nachtrust

We slapen ongeveer een derde van ons hele leven. Waarom zouden we dit dan niet zo aangenaam mogelijk maken? Bovendien, voor een goed humeur, meer energie, alertheid en creativiteit is een goede nachtrust essentieel.

Hoe we slapen is daarom belangrijk: een drukverlagend matras, een dekbed dat ventileert en de sfeer in de slaapkamer dragen allemaal bij aan een betere nachtrust. Eco- en ergonomie zijn tegenwoordig ook bij de ontwikkeling van slaapkamerartikelen de kernwoorden, zonder daarbij afbreuk te doen aan comfort en sfeer. Deze punten zijn zeer persoonsgebonden: de slaapkamer vertelt dan ook veel over de persoon die er slaapt.

Belangrijk is vooral dat je de producten kiest die bij u passen: bij uw slaapbehoeften, slaaphouding, lichaam, gewicht en wensen.

Met de aankoop van een matras is de keuze voor de juiste bedbodem – lattenbodem, spiraal of boxspring al of niet met verstelbaar hoofd- of voeteneinde – minstens zo belangrijk. Bovendien ‘werken’ sommige matrassen beter op bepaalde bedbodems. Goede voorlichting is op dit punt dus van belang.

Bedtime adviseert in de betere slaapsystemen zoals onder andere Auping, en  Swissflex.  Deze merken staan als Shop in Shop uitgebreidt in de showroom. Bij Beddenspecialist Bedtime krijgt u het uitgebreide advies waarbij het juiste slaapsysteem bij u wordt gezocht in combinatie met het juiste dekbed die voor het juiste klimaat zorgt.

Meer bedrijven die Auping verkopen.

Het Bedtime team,
Bart, Sandra en Carlo

4.5 Totaal (2 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro