Centragas van Galen - Totaal installateur en Alarminstallaties

Centragas van Galen
Mollerusweg 2
2031 BZ Haarlem
023 - 551 38 38

Centragas van Galen B.V. heeft een eigen showroom waar u persoonlijk advies kunt krijgen over de juiste keuze van een nieuwe alarminstallaties of beveiliging en alarminstallaties of het inrichten van een badkamer of toilet. Kom eens langs en laat u vakkundig informeren.

Wij bieden u als installateur een compleet aanbod van diensten voor particulieren en de zakelijke klanten in Haarlem en omstreken. Vanzelfsprekend beschikken wij over het KOMO Instal en VCA certificaat.

Service en onderhoud

Van Galen InstalCenter is een echte serviceorganisatie in de breedste zin: wij leveren diensten in alle disciplines van de techniek. We kunnen u een volledige onderhoudsdienst aanbieden. Wilt u dat uw technische installaties langdurig en betrouwbaar hun werk doen? Zorgt u dan voor deskundig onderhoud en beheer. Doordat goed onderhoud het energieverbruik van uw installaties verlaagt, kunt u ook nog besparen op kosten.
Belangrijk is tevens de kwaliteit van het toestel en de service die er aan verleend wordt. Onze vakkundige servicemonteurs zorgen voor een optimale conditie van uw toestel.

Alarminstallties en beveiliging.

Wilt u uw huis ook beter beveiligen? En met een gerust gevoel uw bezittingen achterlaten wanneer u werkt of met vakantie bent. Van Galen Brand- en Beveiligingstechniek zorgt ervoor dat u met de juiste beveiligingsmiddelen alles wat u kostbaar is beschermt.

meer bedrijven die alarminstallaties verzorgen..

Centrages-van-galen

Instalcenter-haarlem

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro