Spaarne Accountants & Belastingadviseurs - Haarlem

Spaarne Accountants & Belastingadviseurs
Raamsingel 8
2012 DS Haarlem
023 517 33 66

Spaarne Accountants & Belastingadviseurs is een sterke financiële en fiscale dienstverlener op breed terrein voor ondernemingen, ondernemers, stichtingen/verenigingen en voor vermogende particulieren.
Onze toegevoegde waarde ligt in onze proactieve advisering. We zijn continu gefocust op kansen die veranderende omstandigheden en regelgeving bieden. Door onze ruime ervaring en vakkennis bereiken wij voor onze klanten het beste resultaat.
In onze dienstverlening leggen wij de focus op persoonlijke betrokkenheid, kwaliteit en efficiency.

Hoe werken we?

Een persoonlijke benadering staat bij Spaarne Accountants & Belastingadviseurs voorop. U heeft een van onze partners, die uw specifieke situatie door en door kent, als vast aanspreekpunt. Door Spaarne Accountants & Belastingadviseurs Haarlemdeze korte lijnen kunnen we snel en efficiënt werken en kunnen wij een hoog niveau van dienstverlening garanderen.
De jaarrekening en aangifte lichten wij tijdens een bespreking uitgebreid toe, zodat u weet hoe uw onderneming er financieel voorstaat. In overleg met onze klanten maken we ook gedurende het jaar periodiek afspraken om lopende ontwikkelingen en eventueel kwartaal- of halfjaarcijfers te bespreken, zodat u beter kunt anticiperen en waar nodig sneller kunt bijsturen.

Als ondernemer krijgt u bij ons geen lange theoretische adviezen. U kunt rekenen op korte, to the point en praktisch uitvoerbare adviezen. Wij gaan pro actief en doortastend te werk en kijken daarbij ook “out of the box”; de meest voor de hand liggende oplossing is namelijk niet altijd de beste oplossing.
We zijn vooruitstrevend op ICT gebied en streven ernaar onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal te laten plaatsvinden, zonder daarbij uiteraard het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen. Wij werken uitsluitend met digitale dossiers en maken gebruik van het complete software pakket van Unit 4, een zeer gerenommeerde partij die ons compleet ondersteund in de dagelijkse praktijk.

Onze tarieven zijn in vergelijking met andere accountantskantoren zeer concurrerend. Onze insteek is om voor alle opdrachten vooraf vaste prijsafspraken te maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

4.5 Totaal (2 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro