G-Vloeren Gietvloeren - Sfeervolle gietvloeren voor woning en bedrijf

G-Vloeren Gietvloeren
Overtoom 477
1054 LE Amsterdam
020 - 846 36 94

Bij G-vloeren, de gietvloeren specialist uit Amsterdam voor zowel de particuliere als zakelijke markt, heeft u een vrijwel onbeperkte keuze uit duurzame design gietvloeren van hoge kwaliteit die aantrekkelijk geprijsd zijn.

Een kwalitatieve gietvloer is samengesteld uit verschillende soorten kunststoffen.
Dankzij onze jarenlange professionele expertise met kunststof gietvloeren, weten wij als geen ander met welke ingrediënten kunststoffen de hoogste kwaliteit behaald kan worden.

Wij optimaliseren voor elke gebruikstoepassing de samenstelling van onze gietvloer, waardoor er altijd een duurzaam en hoog kwalitatief product wordt samengesteld.

Woonbeton

Woonbeton zorgt voor een strakke, naadloze vloer met een minimalistisch design. Deze vloersoort is leverbaar in verschillende kleuren en structuren. Een woonbeton vloer is dus niet beperkt tot de grijze betonkleur.

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren hebben wij een aantal websites die wellicht een aanvulling voor u kunnen zijn om een zo goed mogelijk beeld te geven over de aanschaf en gebruik van onze collectie aan vloeren. Of het nu gaat gaat om reparatie van gietvloeren of een duidelijke prijs van de verschillende gietvloeren, deze websites zijn overzichtelijk en duidelijk.

Ook voor de populaire betonlook vloeren hebben wij de informatie daarover duidelijk op voor u op een rij gezet. Hetzelfde geld voor vloercoating.

Uiteraard kunt u altijd bellen voor advies of kom gewoon langs in onze uitgebreide showroom waar wij u alle soorten en type vloeren kunnen laten zien.

 

4.8 Totaal (3 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro