Botenverhuur gevonden in Haarlem

Botenverhuur Haarlem – verhuurbedrijven gevonden in Haarlem en op het Spaarne en de Mooie Nel – Haarlemonline, vindt wat u zoekt in de regio.

5.0In regio Haarlem zijn 3 bedrijven in de branche Botenverhuur beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche Botenverhuur. De gemiddelde beoordeling van alle Botenverhuur in regio Haarlem is een 5.0 van het maximum van 5

  • 5 gebaseerd op 2 reviews

    Dynamique sloepverhuur: sloepen met buitenboordmotor voor kleine groepen. De sloepen zijn gekeurd en ruim genoeg voor vervoer van maximaal 12 personen. U hebt geen speciaal vaarbewijs nodig.

  • Welkom bij Sfeermakers op het water. Geniet van de unieke sfeer op onze partyschepen. Deze Haarlemse partyboot is een prachtig gerestaureerd 2 deks passagiersschip uit 1887.

  • Vanuit de Leidsevaart of het Spaarne verhuurt Bootverhuur Haarlem verschillende typen boten, hiermee kunt u uitstekend varen op de Mooie Nel of de Ringvaart en zeker de stad Haarlem, Heemstede of Spaarndam verkennen vanaf het water, vanuit een sloep is dit een geweldige ervaring.