Bedrijfsuitje gevonden in Haarlem

Bedrijfsuitje in de regio Haarlem. Haarlem online vindt voor u de bedrijven die leuke, gezellige en actieve bedrijfsuitjes verzorgen in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 7 bedrijven in de branche Bedrijfsuitje beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Bedrijfsuitje. De gemiddelde beoordeling van alle Bedrijfsuitje in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • De Spaarneboot is een echte Outdoor rondvaartboot. Een 10 meter lange open tuindersvlet waar ca. 25 personen tegelijk op kunnen meevaren. Actief en/of culinair bedrijfsuitje.

  • 5 gebaseerd op 2 reviews

    Midden in de groene oase van recreatiegebied Spaarnwoude dichtbij Haarlem en Amsterdam vindt u Paintball Spaarnwoude. In het bosrijke gebied liggen over maar liefst 5 hectare verschillende paintball battle area's.

  • 4 gebaseerd op 2 reviews

    Wij zijn een gezellige, door het FNRS kwaliteiten systeem met 4 sterren bekroonde manege, gelegen midden in de mooie duinen van Zandvoort, en nabij het strand. Vanuit Haarlem makkelijk te bereiken. Maneges.

  • Dynamique is een evenementenbureau gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen, bedrijfsuitjes en teamtrainingen. Wij opereren vanuit ons eigen Buitensportcentrum gelegen aan het water de Mooie Nel.

  • Of u nu Stad Dockum of de Pizzaboot huurt: ons schip is voor dat moment uw schip. Geen langzame of juist een te snelle bediening, want ú bepaalt uw eigen tempo